PREZENTARE COMPANIE

Compania Municipala Managementul Transportului S.A. Bucuresti doreste sa efectueze toate demersurile pentru identificarea problemelor actuale ale sistemului de transport public din Municipiul Bucuresti si de a implementa solutii rapide si eficiente pentru eliminarea acestora.

            Rolul companiei este acela de a contribui la imbunatatirea imediata a calitatii vietii atat a locuitorilor din Municipiul Bucuresti cat si a celor din zonele limitrofe, fara a limita mobilitatea urbana a acestora.

            Activitatea companiei va tine cont de “Planul Integrat de Calitate a Aerului in Municipiul Bucuresti 2018-2022” precum si de “Planul de Mobilitate Urbana Durabila”.

Pentru realizarea acestor deziderate, a fost efectuata o analiza a situatiei transportului in Bucuresti, precum si o comparatie cu orase importante din Uniunea Europeana.

Printre Proiecte pe care Compania Municipala Managementul Transportului S.A. Bucuresti doreste a le va implementa se numara:

  • Proiectul mobilitate urbana electrica
  • ProiectulMonitorizarea transportului in punctele de acces ale Municipiului Bucuresti”
  • ProiectulDescongestionarea spatiului public Bucuresti”

 

CONSTITUIRE

LEGISLATIE

REGULAMENT DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE

COD DE ETICA

CONDUCERE

 

 

Contact

Acord Salvare Date Da Nu

CMMTRSP vă asigură că datele cu caracter personal pe care le furnizați în cadrul formularului de contact, vor fi tratate în conformitate cu prevederile GDPR și cu politica companiei privind protecția datelor personale (vezi secțiunea de la ”informații publice” din prezentul site), siguranța acestora fiind o prioritate pentru compania noastră. De asemenea, prin selectarea răspunsului DA la ”Acord Salvare Date” vă exprimați acordul ca datele cu caracter personal din cuprinsul formularului de contact să fie prelucrate de către CMMTRSP în scopul evidenței și corespondenței cu vizitatorii site-ului, îmbunătățirii serviciilor oferite clienților sau alte scopuri în care este necesară pentru realizarea intereselor legitime ale CMMTRSP.

Adresa sediu social: B-dul. Lacul Tei, nr. 1 - 3, et.11, Sector 2, Bucuresti, Romania
Program de functionare Luni - Vineri: 8.30 – 16.30
Telefon: 031 069 9387
E-mail:
office@cmmtrsp.ro

Adresa sediu secundar: B-dul. Metalurgiei nr. 69-71, Drumul Jilavei nr. 127, B-dul. Metalurgiei nr. 67A, Sector 4, Bucuresti, Romania
Program de functionare Luni - Duminica: 24/24
Telefon: 077 088 1034
E-mail:
baza1@cmmtrsp.ro

Date companie:
Cod Unic de Inregistrare: 37991409
Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/13028/2017
Sediu social: B-dul. Lacul Tei, nr. 1-3, et.11, Camerele 10, 11, 12; Sector 2, Bucuresti, Romania

Holding Bucuresti

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#